A mobile asset tracking system - Trail

“Olen ollut erittäin tyytyväinen Trailin käyttöön. Saamme sieltä excel-raportteja erilaisia käyttötarkoituksia varten, inventoinnit ovat nopeutuneet ja  lainausjärjestelmän avulla lainaukset pysyvät paremmin seurannassa. Trailin henkilökunta on ollut myös suuri tuki ja apu!”

Heli Malmström, Trail-pääkäyttäjä, Oulun Ammattikorkeakoulu Oy

Kalustonhallinta oppilaitoksissa

Trail tekee oppilaitosten käyttöomaisuuden hallinnasta seurattavaa ja läpinäkyvää.

Modernit oppilaitokset panostavat opetuskäytössä olevaan kalustoon. Kaluston määrä usein kasvaakin valtavaksi, ja kalustonhallinta käy nopeasti todella vaikeaksi. Arvokkaiden laitteiden käyttöä pitää kuitenkin pystyä seuraamaan, jotta hävikki pystytään pitämään kurissa ja turhilta hankinnoilta vältytään. Kalustonhallinta oppilaitoksissa ei voi kuitenkaan perustua hajanaisiin exceleihin ja paperijärjestelmiin, vaan opetuslaitteita, toimistokalusteita sekä IT- ja AV-omaisuutta pitää pystyä hallinnoimaan joustavalla ja ajantasaisella ohjelmistolla. Näin saadaan kattava kalustotieto investointisuunnittelun tueksi.

Trail on auttanut suomalaisia oppilaitoksia hallitsemaan opetuskäytössä olevaa kalustoa jo vuosien ajan. Trailin varausominaisuus helpottaa opiskelijoiden tekemien varausten seurantaa ja vähentää hävikkiä. Pilvipalveluna Trail pysyy ajan tasalla jatkuvasti ja tekee koko oppilaitoksen kaikesta kalustotiedosta läpinäkyvää läpi organisaation. Samalla se lyhentää kaluston etsimiseen käytettyä aikaa ja poistaa manuaalista työtä, kun kankeat excel- ja paperilappujärjestelmät korvataan näppärällä verkkopohjaisella järjestelmällä.

Trailin avulla opetuskäyttöön hankitun kaluston käyttöä pystyy seuraamaan ja sen kunnosta huolehtimaan aiempaa paremmin. Lisäksi se auttaa tekemään parempia investointipäätöksiä, jolloin kalustohankintoihin kohdennetut määrärahat saadaan käytettyä tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Emme rajoita kalusto- tai käyttäjämäärää, joten saatte käyttäjiksi vaikka kaikki oppilaanne ja kaiken kalustonne.

Trailin tärkeimmät ominaisuudet oppilaitoksille

Oppilaiden tekemien kalustovarausten hallinta, inventaarioiden helppous ja huoltojen tehokas hallinta ovat ensiarvoisen tärkeitä kalustonhallinnan käytäntöjä kaikissa oppilaitoksissa

Nopeat inventaariot

Tehokas kalustonhallinta oppilaitoksissa vaatii kykyä nopeisiin inventaarioihin. Trailin mobiilisovelluksen ja viivakoodi-/RFID-lukijoiden avulla oppilaitosten kalustoinventaarioiden tekeminen on nopeaa ja vaivatonta. Inventoitavan tilan viivakoodien tai RFID-tunnisteiden lukemisen jälkeen Trailin inventaariotyökalu ilmoittaa suoraan, mikä kalusto puuttuu, ja mikä on mahdollisesti väärässä paikassa, jolloin korjaaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä heti.

Saat myös kaiken kalusto- ja inventaariotiedon Trailista excel- tai pdf-raporttina, jotka voit liittää ulkopuolisille toimitettaviin selvityksiin.

Kalustonhallintajärjestelmä Trail luo kaikille laitteille helposti luettavan viivakoodin tai RFID-tunnisteen - Trail Asset Management includes barcodes and RFID-tags
Trail Asset Management makes tracking equipment maintenances a breeze - Trail kalustonhallintajärjestelmällä kaluston huoltojen seuranta on helppoa

Vikailmoitukset ja huoltosuunnitelmat

Opetuskäytössä olevan kaluston seisonta-ajat jäävät lyhyiksi, kun käyttäjät voivat ilmoittaa vioista helposti skannaamalla laitteen viivakoodi- tai RFID-tunnisteen Trailin mobiilisovelluksella. Trail välittää tiedon vastuuhenkilöille välittömästi, jolloin korjaustoimenpiteet voidaan aloittaa nopeasti.

Trailissa voit myös luoda huoltosuunnitelmia toistuville huolloille. Määräaikaishuolloilla varmistat, että kalusto pysyy jatkuvasti toimintakykyisenä ja laitteiden lakisääteiset huollot tulee varmasti tehtyä.

Kalustovaraukset opiskelijaprojekteihin

Trailin varausominaisuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden varata kaiken kursseilla tarvitsemansa kaluston helposti mobiilisovelluksella tai Trailin käyttöliittymästä. Trail myös näyttää, mitä kalustoa on saatavilla ja onko se käyttökunnossa. Näin päällekkäisiä varauksia ei synny, kaluston käyttöaste paranee ja opettajat tai muut vastuuhenkilöt voivat seurata kaluston käyttöä paremmin kuin koskaan ennen.

Varausominaisuuden ansiosta kaluston käytöstä jää tarkat historiatiedot, mikä puolestaan auttaa tulevia hankintoja suunniteltaessa ja helpottaa ongelmatilanteiden selvittämistä.

Trail kalustonhallinta on helppokäyttöinen pilvipalvelu - Trail Asset management is a cloud-based SaaS

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Trailin ominaisuudet tai

Asiakastarina:

Oulun Ammattikorkeakoulu Oy

OAMK:n opetuksessa ja tutkimuksessa käytetään paljon modernia kalustoa, johon myös investoidaan satoja tuhansia euroja vuodessa. Kaluston tehokkaalla hallinnalla varmistetaan, että kalusto vastaa opetuksen tarpeisiin ja pysyy suorituskykyisenä koko käyttöikänsä ajan. OAMK onkin luottanut kalustonhallinnassaan Trailiin jo vuodesta 2015.

Lue lisää

Kalustonhallinta Oulun Ammattikorkeakoulussa hoituu Trail -kalustonhallintajärjestelmän avulla - OAMK relies on Trail Asset Management

Ota ensimmäinen askel kohti kattavaa kalustonhallintaa!

Soita meille 040 517 4374