Yhteistyö Trail Systemsin kanssa on ollut nopeaa ja vaivatonta. Toimintoja ja muutoksia koskeneet pyyntömme on toteutettu parhaimmillaan parissa tunnissa.

Marko Myöhänen, Sali- ja Studiopalvelut -yksikön päällikkö, Sibelius-Akatemia

Kalustonhallinta esittävissä taiteissa

Trail on kehitetty alun perin esittävien taiteiden tarpeisiin

Teattereissa, konserttisaleissa ja oopperataloissa luodaan ihmisille elämyksiä. Näiden elämysten luonnissa kalusto on äärimmäisen tärkeässä roolissa. Tuotantoja toteutettaessa pitää pystyä varmistamaan, että tarvittava esitystekniikka, nostoapuvälineet, lavasteet ja puvusto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pysyy jatkuvasti toimintakunnossa.

Kalustonhallinnalle tämä asettaa aivan omanlaisiaan vaatimuksia. Trail on kehitetty tiiviissä yhteistyössä esittävien taiteiden toimijoiden kanssa vastaamaan erityisesti heidän tarpeisiinsa. Siksi Trailista löytyvät kaikki keskeiset ominaisuudet, jotka tekevät kalustonhallinnasta helppoa ja tehokasta esittävien taiteiden laitoksissa.

Toimitko esittävien taiteiden alalla? Ota yhteyttä!

Emme rajoita kalusto- tai käyttäjämäärää, joten Trailin käyttö on huoletonta ja edullista.

Trailin tärkeimmät ominaisuudet esittävien taiteiden toimijoille

Kaluston käytön suunnittelu ja seuranta, kalustotiedon saatavuus ja huoltojen tehokas hallinta ovat ensiarvoisen tärkeitä kalustonhallinnan käytäntöjä teatteri-, konsertti- ja oopperataloissa.

Kaluston varaukset tuotantoihin

Trailissa teet tulevia tuotantoja suunnitellessasi myös kalustovaraukset helposti. Trailin varausominaisuuden ansiosta pystyt varaamaan kaiken onnistuneeseen tuotantoon tarvittavan kaluston yhdestä käyttöliittymästä. Trailin avulla varmistat, että tarvittava kalusto on saatavilla ja käyttökunnossa, eikä mitään oleellista kalustoa jää puuttumaan. Varausominaisuuden ansiosta kaluston käytöstä jää tarkat historiatiedot, mikä puolestaan auttaa tulevia hankintoja suunniteltaessa.

Trail kalustonhallinta on helppokäyttöinen pilvipalvelu - Trail Asset management is a cloud-based SaaS
Trail Asset Management makes tracking equipment maintenances a breeze - Trail kalustonhallintajärjestelmällä kaluston huoltojen seuranta on helppoa

Vikailmoitukset ja huoltosuunnitelmat

Kun jossain laitteessa ilmenee vika, pystyy vian havaitsija tekemään siitä välittömästi ilmoituksen skannaamalla laitteen viivakoodi- tai RFID-tunnisteen Trailin mobiilisovelluksella. Näin kalusto saadaan välittömästi huoltoon vian ilmetessä ja seisonta-ajat jäävät lyhyiksi.

Trailissa voit myös luoda huoltosuunnitelmia toistuville huolloille. Huoltosuunnitelmilla varmistat, että kalusto pysyy jatkuvasti toimintakykyisenä ja esimerkiksi nostoapuvälineiden lakisääteiset huollot tulee varmasti tehtyä.

Kaikki kalustotieto yhdessä järjestelmässä

Trail kokoaa kaiken kalustoosi liittyvän tiedon yhteen käyttöliittymään, josta se on koko organisaation saatavilla jatkuvasti. Enää ei tarvitse etsiä eri osastojen kalustoa kymmenistä exceleistä ja papereista. Kaikki asiaankuuluvat henkilöt näkevät jatkuvasti eri varastojen ja sijaintien kalustotiedot, jolloin kaluston käyttöaste nousee ja turhat hankinnat ja vuokrat vähenevät. Kalustotieto myös pysyy jatkuvasti ajan tasalla, kun henkilökuntasi varaa kalustoa asianmukaisesti tuotantoihin ja lähettää ilmoituksia vioittuneista laitteista.

Trail Asset Management Mobile App

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Trailin ominaisuudet tai

Asiakastarina:

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalon kalusto käsittää yli 5 000 yksikköä, kuten valo-, ääni- ja videolaitteistoa, tietotekniikkaa ja kalusteita. Jokainen tavara on merkitty räätälöidyllä viivakoodilla tunnistusta, kunnossapitoa, laitevarauksia ja investointisuunnitelmia varten.

Lue lisää