Millä alalla toimit?

Alta näet esimerkkejä aloista, joilla Trail on jo käytössä.
Valitse oma alasi ja lue lisää, miten Trail tehostaa toimintaa sinun alallasi.

Esittävät taiteet

Asset Management in Performing Arts

Esittävien taiteiden laitoksissa tehokkaalla kalustonhallinnalla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä. Lue lisää Trailin eduista esittävien taiteiden laitoksille.

Rakennusala

Tracking moving equipment

Rakennusalalla turhia laitevuokria ja -hankintoja voidaan vähentää kaluston seurannalla. Samalla lakisääteiset tarkistukset saadaan paremmin hallintaan.

Oppilaitokset

Asset Tracking with barcodes and RFID tags

Sähköinen varausjärjestelmä opetuskäytössä olevan kaluston seurantaan tehostaa toimintaa ja pienentää hävikkiä. Lue täältä Trailin muut hyödyt oppilaitoksille.

Kalustovuokraus

Never lose equipment again

Kalustoa vuokraaville yrityksille kaluston tarkka seuranta on elinehto. Trailin avulla seuraat kaluston liikkeitä ja suunnittelet vuokraukset tehokkaasti.

Muu toimiala?

Asiakkaamme edustavat useita muitakin toimialoja valmistavasta teollisuudesta pelastusalalle. Trail vastaa varmasti myös sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä!

Yhteistyö Trail Systemsin kanssa on ollut nopeaa ja vaivatonta. Toimintoja ja muutoksia koskeneet pyyntömme on toteutettu parhaimmillaan parissa tunnissa.

Marko Myöhänen, Sali- ja studiopalvelut -yksikön päällikkö

Sibelius-Akatemia

Mitkä ovat toimialasi tarpeet kalustonhallinnalle?

Eri alojen tarpeet kalustonhallinnalle poikkeavat toisistaan. Esittävien taiteiden laitoksissa priorisoidaan erilaisia kalustonhallintatoimenpiteitä kuin rakennusalalla tai tapahtumatekniikkayrityksissä. Löytääksesi täydellisen ratkaisun omiin tarpeisiisi, on tärkeää aloittaa määrittelemällä omat tarpeet tarkasti. Kun tunnet tarpeesi, vältyt virheinvestoinneilta.

Asiakaslähtöisyys takaa monipuolisuuden

Trail on markkinoiden monipuolisin kalustonhallintajärjestelmä. Meillä on ollut etuoikeus saada kehittää Trailia läheisessä yhteistyössä eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme kanssa. Jatkuva dialogi asiakkaidemme kanssa varmistaa, että Trail vastaa monipuolisesti eri toimialojen kalustonhallinnan tarpeisiin myös jatkossa.

Ennen Trailin käytön aloittamista me käymme kanssasi tarpeesi tarkasti läpi. Käydyn keskustelun perusteella myös teemme tarvittaessa muutoksia yrityksellesi perustettavaan Trail -ympäristöön, jotta voit olla varma, että Trail todella tuo täyden hyödyn yrityksellesi. Näitä keskusteluja myös käymme jatkuvasti Trailin varsinaisen käytön aikana. 

Listasimme sivun alkuun esimerkkejä Trail Kalustonhallinnan käytöstä eri toimialoilla. Valitse oma alasi, niin näet miten Trail vastaa kalustonhallinnan vaatimuksiin juuri sinun alallasi. Vaikka sivulta ei omaa alaa löytyisikään, niin kannattaa olla meihin yhteydessä. Keskustellaan yrityksesi tarpeista tarkemmin ja käydään läpi kalustonhallinnan parhaita käytäntöjä teidän toimialallanne.

Ei rajoituksia kalusto- tai käyttäjämäärään!

Aloita tehokas kalustonhallinta jo tänään.

Soita meille 040 517 4374

Suurenmoiset asiakkaamme

Asiakkaat ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ja jokainen heistä meille myös suuri ylpeyden aihe. Jos haluat liittyä tähän upeaan joukkoon, ota yhteyttä jo tänään.