Apua investointisuunnitteluun

Sibelius-Akatemia tarjoaa Suomen akateemisesti korkeatasoisinta musiikkiopetusta. Sibelius-Akatemia toimii kuudessa paikassa, ja oppilaitoksessa on 1 400 opiskelijaa, 230 opettajaa ja 140 muuta työntekijää. Akatemia järjestää vuosittain satoja konsertteja.

Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osaston kalusto käsittää yli neljä tuhatta yksikköä, joita opiskelijat, opettajat ja henkilökunta käyttävät tuotannoissaan. Oppilaitos tarvitsi järjestelmän, jolla seurata kalustonkäyttöä ja varmistaa kaluston riittävyys kaikkiin tuotantoihin.

Halusimme analysoida hankintojemme tehokkuutta elinkaarihinnan ja huoltohistorian perusteella ja käyttää näitä tietoja hyväksemme investointisuunnitelmissa.

Sibelius-Akatemian kalusto on merkitty sekä viivakoodeilla että RFID-tunnisteilla. Näin kaluston lainaus ja palautus onnistuvat hyvin nopeasti. Viivakoodien tulostus ja RFID-tunnisteiden kiinnitys on helppoa, ja sen voi tehdä suoraan Trailista. Oppilaitos valitsi kulutusta kestävän tarran, joka pysyy paikoillaan ja luettavana kovassakin käytössä.

Sibelius-Akatemia hankki Trailin avaimet käteen -pilvipalveluna, jossa Trail Systems tekee kaikki ylläpito- ja huoltotyöt.

Tärkeimmät syyt Trailin valintaan:

  • Intuitiivinen ja helppo käyttöliittymä
  • Turvallinen verkkopohjainen ratkaisu, jossa myös Shibboleth-kirjautuminen
  • Trail Systemsin tarjoama tuki ja neuvonta

Saadut hyödyt:

  • Kaluston käyttöasteen seuranta – käyttöaste on parantunut selvästi
  • Kaikki kalustotiedot keskitetysti samassa paikassa ja saatavilla missä tahansa
  • Tietojen hyödyllisyys päätöksenteossa

Aloita tehokas kalustonhallinta jo tänään!

Soita meille 040 517 4374