“Trail on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä. Olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä”

– Juha Hirvonen, PKKY:n äänituotannon yksikkö

Tarkempi kokonaiskuva kaluston käytöstä

Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista koulutuksen järjestäjistä. Vuosittain PKKY:ssä opiskelee 17000 opiskelijaa, ja kuntayhtymä tarjoaa suoritettavaksi yli 130 erilaista tutkintoa. Media- ja viestintäalan yksikössä opiskelijat käyttävät päivittäin oppilaitoksen omistamaa AV-kalustoa erilaisissa projekteissa.

Ensimmäisenä PKKY:ssä Trailin otti käyttöön äänituotannon yksikkö. Aikaisemmin kaluston varaukseen käytettiin paperilomakkeeseen perustuvaa varausjärjestelmää, joka ei ollut toimintavarma, eikä pysynyt ajan tasalla.

Trailin myötä äänituotannon yksikön kalustonhallinta tehostui merkittävästi. Trailin varausominaisuuden ansiosta opiskelijat voivat varata laitteita käyttöönsä ajasta ja paikasta riippumatta verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta. Varaustilanne päivittyy näin jatkuvasti ja kokonaiskuva kaluston käytöstä on helppo muodostaa.

PKKY pystyy Trailin avulla varmistamaan, että kalusto palautuu paikoilleen opiskelijan varauksen päätyttyä. Kun tiedot varaushistoriasta on helposti saatavilla, on kaluston löytäminen myös varmempaa. Kalustoa ei ole hävinnyt lainkaan Trailin käyttöönoton jälkeen, ja laitteiden etsimiseen käytetty aika on huomattavasti lyhentynyt.

Äänituotannon yksikön hyvien kokemusten pohjalta Trailin käyttö PKKY:ssä on laajentunut. Nykyään myös Radio- ja TV- sekä Valokuvaus- ja graafinen suunnittelu -koulutusyksiköt hallitsevat kalustoaan Trailin avulla.

Saadut hyödyt:

  • Laitteet löytyvät helposti
  • Laitteiden varausta ja palautusta voidaan seurata
  • Kaluston etsintään käytetyn ajan väheneminen

Aloita tehokas kalustonhallinta jo tänään!

Soita meille 040 517 4374