Ota tärkein askel kohti systemaattista kalustonhallintaa

Trail tekee kalliin kaluston hallinnasta helppoa ja tehokasta.
Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä kalustonhallintasi kuntoon!

Paras mahdollinen tuotto kalustoinvestoinneillesi

Trailin organisaatiosta keräämät tiedot auttavat tekemään tarkkoja ja parempia budjetti- ja investointipäätöksiä. Trailin avulla seuraat päätöksiesi toteutusta ja varmistat, että investoinnit hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla – vältät turhia hankintoja ja säästät rahaa.

Suunnittele kalustohuollot ja määräaikaistarkistukset ajoissa

Trail pitää huolen että lakisääteiset määräaikaistarkistukset on tehty, ja että kalustosi pysyy kunnossa. Vastuuhenkilöt saavat ilmoitukset tarvittavista huolloista, jolloin seisonta-ajat jäävät lyhyiksi.

Kaluston käyttöaste kuntoon

Trail kokoaa tiedot käytettävissä olevasta kalustosta kaikkien asianosaisten saataville. Näin varmistat, että kalustoa todella käytetään. Trailin helppo varausjärjestelmä myös tehostaa kaluston käyttöä.

Suurenmoiset asiakkaamme

Asiakkaat ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ja jokainen heistä meille myös suuri ylpeyden aihe. Jos haluat liittyä tähän upeaan joukkoon, ota yhteyttä jo tänään.

Trail parantaa näkyvyyttä työntekijöidemme laitetarpeisiin ja auttaa arvioimaan hankittavan IT-kaluston kustannuksia.

Pekka Pietikäinen, IT-Manager

Eficode

Yhteistyö Trail Systemsin kanssa on ollut nopeaa ja vaivatonta. Toimintoja ja muutoksia koskeneet pyyntömme on toteutettu parhaimmillaan parissa tunnissa.

Marko Myöhänen, Sali- ja studiopalvelut -yksikön päällikkö.

Sibelius-Akatemia

Viivakoodit auttavat meitä tunnistamaan oman kalustomme. Näin se ei lähde vahingossa kiertueorganisaatioiden matkaan. Viivakoodit auttavat myös tunnistamaan tavarat inventaarioissa nopeasti.

Antti Pylkkänen – käyttöpäällikkö

Musiikkitalo