Trail Kalustonhallinta tekee työstäsi helpompaa ja tehokkaampaa

Trail on vallankumouksellinen työkalu kalustonhallintaan. Se kattaa kaluston koko elinkaaren aina hankintasuunnitelmasta poistoon asti. Ja mikä parasta, Trail on niin helppokäyttöinen, että sen käytön oppii vartissa.

Paranna kalustosi käyttöastetta

Kalustonhallinta perustuu ajantasaiseen kalustorekisteriin. Trailin kalustorekisterin avulla yrityksesi kalustotieto on helposti koko organisaatiosi saatavilla. Voit suunnitella laitevaraukset ja -vuokrat niin, että kaikki onnistuneisiin projekteihin tarvittava kalusto on käytettävissä, kun sitä tarvitsee. Trail -kalustonhallinnalla optimoit kalustonkäytön ja vältät tarpeettomat laitevuokrat. Kun kalustotieto on kaikkien saatavilla, henkilökunta myös pystyy käyttämään kalustoa aiempaa tehokkaammin.

Asset tracking improves asset utilization rate
A mobile asset tracking system - Trail

Tee parempia päätöksiä – säästä rahaa

Trail Kalustonhallinta kerää kalustosi käyttö-, huolto- ja investointihistorian yhteen ja tekee sen näkyväksi läpi organisaation. Kun käytössäsi on kaluston tarkka historiatieto, pystyt tekemään aiempaa parempia investointipäätöksiä. Trailin kokoaman tiedon pohjalta näet esimerkiksi mitä kalustoa organisaatiossasi käytetään paljon, mitkä laitemallit ovat usein huollossa, ja milloin jonkin tietyn laitteen käyttöikä päättyy. Tarkkaan mittaustietoon perustuvilla päätöksillä varmistat, että käytät kalustobudjettisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittele kalustohuollot ja tee määräaikaistarkistukset ajoissa

Trailin ennakoivan huoltosuunnittelun avulla pidät huolen siitä, että kalustosi pysyy jatkuvasti suorituskykyisenä ja lakisääteiset määräaikaistarkistukset on tehty. Trail lähettää vastuuhenkilöille muistutuksia suoritettavista huolloista, jolloin huollot hoidetaan ajallaan ja kalliit seisonta-ajat jäävät lyhyiksi. Käyttäjät voivat myös tehdä vikailmoituksia Trailin kautta, jolloin korjaustoimenpiteet saadaan aloitettua nopeasti.

Asset and equipment tracking for performing arts

Ei rajoituksia kalusto- tai käyttäjämäärään

Trail tekee koko organisaatiosi kalustonhallinnasta huoletonta!

Kun otimme käyttöön Trailin, varausprosessin tiedonkulku rupesi toimimaan. Trail toi sujuvan varauskäytännön ja tiedon yhteen paikkaan. Lisäksi Trail auttoi varaston käyttäjiä tuntemaan varastoa ja varattavaa kalustoa.

Ville Venell, päällikkö, Yle Tuotanto ja Design

Yleisradio

Yhteistyö Trail Systemsin kanssa on ollut nopeaa ja vaivatonta. Toimintoja ja muutoksia koskeneet pyyntömme on toteutettu parhaimmillaan parissa tunnissa.

Marko Myöhänen, Sali- ja studiopalvelut -yksikön päällikkö

Sibelius-Akatemia

Viivakoodit auttavat meitä tunnistamaan oman kalustomme. Näin se ei lähde vahingossa kiertueorganisaatioiden matkaan. Viivakoodit auttavat myös tunnistamaan tavarat inventaarioissa nopeasti.

Antti Pylkkänen, käyttöpäällikkö

Musiikkitalo

Trailin tärkeimmät ominaisuudet

Trailista löydät kaikki tehokkaaseen kalustonhallintaan tarvisemasi ominaisuudet.

Kaikki kalustotieto yhdessä käyttöliittymässä

Trail tarjoaa aiempaa tarkemmat tiedot kalustosta koko organisaation saataville. Kaikki kalustoon liittyvä tieto löytyy Trailin yksinkertaisesta käyttöliittymästä. Verkkopohjainen Trail tarjoaa pääsyn kalustotietoon ajasta ja paikasta riippumatta, ja pitää kalustotiedon jatkuvasti ajan tasalla.

Kalustovaraukset

Varmista, että projekteihin vaadittu kalusto on saatavilla oikeassa paikassa oikeaan aikaan Trailin varausominaisuuden avulla. Jatkossa yksikään projektissa tarvittava laite ei enää unohdu varastolle. Seuraamalla varausten palautumista vältät kalustohävikin.

Vikailmoitukset ja huoltosuunnittelu

Pidä kalustosi toimintakuntoisena Trailin vikailmoitusten ja ennakoivan huoltosuunnittelun avulla. Rikkoutuneesta laitteesta pystyy tekemään vikailmoituksen suoraan viivakoodin skannaamalla, jolloin tieto korjaustarpeesta tavoittaa vastuuhenkilön välittömästi.

Klikkaa nähdäksesi Trailin kaikki ominaisuudet

Suurenmoiset asiakkaamme

Asiakkaat ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ja jokainen heistä meille myös suuri ylpeyden aihe. Alla heistä muutamia esimerkkejä. Jos haluat liittyä tähän upeaan joukkoon, ota yhteyttä jo tänään.

Aloita tehokas kalustonhallinta jo tänään!

Soita meille 040 517 4374